Kargo34 - Uluslararası Ekspres Kargo
Bu görsel, Kargo34 tarafından sunulan uluslararası ekspres kargo hizmetlerini temsil eder.

Yurtdışı Kargo Hesaplama

Yurtdışına kargo gönderi fiyatı hesaplamak için en önemli nokta, Gönderinizin EN, BOY, YÜKSEKLİK değerleri ve AĞIRLIĞIDIR bu ölçüleri net olarak bilmeden gönderinize ait gönderi masrafını hesaplayamassınız.

Çoğul gönderilerinizde ÖRNEK; 1 koli gönderim tutarını öğrenerek, 10 koli gönderi masrafını hesaplamak hatalı bir yol olacaktır.. Çünkü kg arttıkça birim maliyet düşer, yani bir koli 50 Euro masraf ile gönderi yapılırken, 10 koli 200 Euro masrafla gönderilebilir.

Gönderinizin kapıdan kapıya kurye sistemi ile taşınmasının mümkün olmadığı durumlarda ise; ( Örnek; 30 Kg ağırlığı geçen koliler, Uzunluğu 160 cm den uzun eşyalarınız yada 300 kg üzerindeki gönderileriniz. ) hava kargo seçeneği ile taşımak maliyet konusunda avantaj sağlayacaktır.

Yurtdışına ilaç göndermek;

Yurtdışına bireysel olarak ilaç gönderimi yapabilmeniz için, doktor reçetesi ve msds raporu olması durumunda havayolundan onay alınır, kargo için onay verilmesi durumunda bu gönderiyi gerçekleştirebilirsiniz.

Uçak kargo gönderinizin, tehlikeli madde, kimyasal, kozmetik, patlayıcı yanıcı maddeler ve sıvı olması durumunda, MSDS raporu ve ihracat için gerekli izinlerinin mutlaka alınmış olması gerekmektedir.

Bu tip ürünlerim sadece havayolu degil, karayolu ve denizyolu ile taşınmasında da özel bir paketleme ve gönderi işlemine tabi olması sebebi ile, genel kargo gönderileri gibi uygun fiyatlara gönderilmesi mümkün olmayacaktır.

Örnek : Arkadaşım için hediye olarak kozmetik ürünleri göndermek istiyorum dediğinizde, bu gönderi genel kargo olarak taşınamayacağı için, tehlikeli madde olarak taşınması gerekmektedir. böyle durumlarda göndereceğiniz küçük bir paketin maliyeti. içindeki hediye tutarının çok çok üzerinde olacaktır.

Kozmetik ürünleri ihracatı yapan firmaların bu ürünleri toplu olarak yurtdışına göndermesi sebebi ile masraf gönderi maliyetini çok fazla etkilememektedir.

hava kargo seçeneğinde gönderiniz, havaalanından havaalanına gönderilmesi sebebi ile maliyetinizi düşürecektir, ancak özellikle istenilmesi halinde havaalanından, istediğiniz adrese taşıma hizmeti de ekstra olarak verilmektedir.

Bizi aradığınızda bu bilgileri verdiğinizde anında cevap alacağınız gibi,

buraya tıklayarak kendinizde hesaplama yapabilirsiniz.

Müşteri danışmanlarımız size anında en uygun taşıma yöntemi konusunda yardımcı olmaktadırlar.

Uçakla taşımacılık hizmeti aslında düşünüldüğü gibi yüksek maliyetli değildir. size hem zamandan kazandırır hemde ürünlerinizin hasar görmeden yerine ulaşmasını sağlar.