Kargo34 - Uluslararası Ekspres Kargo
Bu görsel, Kargo34 tarafından sunulan uluslararası ekspres kargo hizmetlerini temsil eder.

ptt yurt disi kargo kac gunde gider

Dünya’da online alışverişin artması sonucu kargo şirketlerine de talep artmıştır. Online alışveriş yurt içinden yapıldığı kadar yurt dışından da yapılmaya başladı. Yurt dışından da alışveriş mağazalarından ürün satın alınmaktadır. İhtiyaçlarınızı karşılamak adına en kısa süre içerisinde gönderilerinizin gelmesini isteyeceksiniz. Hem güvenli hem de son derece hızlı olduğundan dolayı artık hemen herkes hava kargo hizmetlerinden yararlanmaktadır. Durum böyle olunca da yurt dışına sevkiyat yapmakta olan kargo şirketler popüler haline geldi. Sadece online alışverişte değil bir çok alanda kargo sektörleri kullanılmaktadır. Ülkemize yurt dışından kargo girişi olduğu kadar da kargo çıkışı da oldukça fazladır. Kargo sektörü ilerledikçe, kargoların kaç günde teslim edileceği de merak konusu olmaktadır. Yurt dışına gönderilecek ya da yurt dışından gelecek olan kargolarınız hava yolu aracılığı ile geldiği için haftalarca beklemenize gerek kalmıyor. Çok kısa bir sürede elinize ulaşmış oluyor ya da karşı tarafa teslim edilmiş oluyor. Üstelik kargonuz yurt dışından gelirken de kargo şirketinde ki operatörü arayarak detaylı bir şekilde bilgi almanız mümkündür. Kargonuzun nerede olduğu, güvenli olup olmadığı, ne zaman ulaşacağı gibi merak ettiğiniz sorularınıza anında yanıt almanız mümkün olacaktır.

Kargo hizmetleri farklı kategorilere ayrılmıştır. Kargonuzun aciliyet durumuna göre kaç günde ulaşmasını istiyorsanız özellikle kargo yetkilisine belirtmeniz gerekmektedir. UCAKKARGO34 hava yolu aracılığı ile kargolarınız normal teslim süresinden daha kısa süre içerisinde teslim edilmektedir.

Yurt dışından Türkiye’ye kargo kaç günde gelir? sorusunun cevabı kargonuzu beklediğiniz ülkenin uzaklığına ve o ülkedeki kargo yoğunluğuna göre değişmektedir. UCAKKARGO34 internet sayfamıza girerek ilgili bölümden öğrenebilirsiniz. Kargolarınız normalden hızlı teslim olacağı için ihtiyacınız olan ürünleri, evrak ya da önemli belgeleri kısa süre içerisinde teslim almış olursunuz. Yurt dışında ki kargo şirketleri ile iş birliği içerisinde olan şirketleri tercih ederseniz bekleme süreniz de azalmış olur. Hızlı teslimat için yurt dışına kargo göndermek için hava yolu kargo en çok tercih edilen hizmetlerin arasında bulunmaktadır.

Yurt Dışından Türkiye’ye Kargo Gönderimi Yapan Kargo Şirketleri

Türkiye’den yurtdışına giden kargo şirketleri olduğu gibi yurt dışından ülkemize de geldiği bilinen pek çok kargo şirketleri tarafından hizmet verilmektedir.

Bu noktada yurt dışına kargo göndermek isteyen kişilerin en çok dikkat etmesi gereken noktalardan birisi de kargo firmasının son derece deneyim sahibi olması denebilir. Yurtdışına kargo önderimi yapan firmaları detalı bir şekilde araştırmak gerekir. Yurt dışına gönderilen kargoların işleyiş şekli biraz daha farklı olduğu için kargonuzun kaybolma ihtimali de yüksektir. Eğer ki profesyonel ve deneyimli kargo şirketlerini tercih ederseniz gönderileriniz ile ilgili olarak olası bir aksaklıkla karşı karşıya kalmadan gönderilerinizi sorunsuzca teslim alabilirsiniz. Aynı zamanda kargolarınız hakkında ki bilgiyi kargo şirketinizi arayarak öğrenebileceğiniz gibi diğer yandan da kargo takip numarasını kontrol ederek öğrenmeniz mümkün olacaktır. Yeni gelen bir güncellemeye göre yurt dışından Türkiye’ye gönderilecek olan paketlerin ağırlıklarına bağlı olarak bir kargo ücreti ödeme yapmak zorunda kalırsınız.

PTT Kargo Neden Bu Kadar Çok Tercih Ediliyor?

Bilindiği üzere PTT posta, telgraf, kargo alanları olmak üzere birçok alanda hizmet vermektedir. Fiyatlama bakımından da oldukça uygun olan PTT birçok müşteri tarafından sürekli tercih edilmektedir. PTT kargo diğer kargo firmalarıyla karşılaştırıldığı zaman daha uygun ücretlerde kargo taşımacılığı yapıyor. PTT kargo sadece Türkiye içi hizmet vermemektedir. Yurt dışına da kargo sevkiyatlarınızı gerçekleştirmektedir. Yurt dışı sevkiyat ücretlerinin, yurt içi sevkiyat ücretlerinden farklı olduğunu da bilmekte fayda var. PTT Kargo ülke içindeki kargoları yurtdışına götürdüğü gibi, yurt dışındaki kargoların da dağıtımını gerçekleştirmektedir.

Yurtdışından siparişin çok kolay hale gelmesi sebebi ile PTT Kargo nun da popülerliği hayli bir arttı.Çin, Almanya, Abd gibi ülkelerden yapılan alışverişler nedeni ile PTT’ye olan ihtiyaçta arttı.

Yurtdışından verilen siparişler PTT Kargo sayesinde ülkemize 15 gün içinde gelmektedir. Bulunduğunuz şehirin yoğunluğuna göre size teslim edilme süresi 1 ile 2 iş günü içinde değişmektedir

PTT Kargo Yurt içinde Kaç Günde Teslim Edilir?

PTT Kargo hakkında yanlış bilinen bazı konular vardır. PTT Kargo’nun 1 ile 4 gün arasında yurt dışı kargolarınızı teslim edileceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Verilen bu süre yurt içi teslimatlar için geçerli olmaktadır. Yurt içi teslimatları nadiren de olsa dört günü geçtiği de olabiliyor. Şikayaet formlarında geç geldiği belirtiliyor olsa da bu durum sürekli olan bir şey değildir.Eğer bir ilçeye bağlı bir köyde yaşıyorsanız ve dağıtım süresi haftada 1 gün ise kargonuz yaklaşık 7 günde gelecektir. Yani bucak, köy ya da belde de ikamet ediyorsanız kargo teslim süreleri istisnai bir durum olarak farklı sürelerde gelebilir

PTT Kargo Yurt dışından Kaç Günde Gelir?

Amazon, e-bay, aliexpress, wissh gibi uygulamaların popülerliği arttıkça yurt dışından alışveriş yapılmaya başlandı. Yurt dışından verdiğimiz ürünlerin elimize ne kadar zaman ulaşacağını da merak etmiyor değiliz. Siz kargonuzu sabırsızlıkla beklerken biz size süreyi söyleyelim. Yurt dışı gönderilerinde uygulanan prosedür farklı olduğu için yurtdışından aldığınız ürünler yaklaşık 15 gün içinde ülkeye giriş yapmaktadır. Fakat gümrük vb. işlemler sebebi ile bu süreç 1.5 aya kadar da uzayabilmektedir. Aliexpress’ten aldığınız bir ürünün kaç günde geleceğini merak ediyorsanız, ürünlerin size teslim edilme süresi yaklaşık olarak 15 gün ile 45 gün arasında olacaktır.

APG NEDİR?

Kargonuzun acil bir şekilde karşı tarafa teslim edilmesi gerekiyorsa ve teslim edileceği yer yurt dışında ise APG gönderim’e başvurabilirsiniz. Öncelikli hizmet olarak adlandırılan APS varış posta idareleri ile imzalanan ikili anlaşmalar sınırları içinde 110 ülkede uygulanır.

PTT’nin kullanıcısı olduğu IPS (Uluslar arası Posta Sistemleri) programı ile APG’lerin takibi 90 ülke ile elektronik bilgi alışverişi olarak yapılıyor. Bunun yanında gönderici ve alıcı ya da varış ülkesi tarafından PTT’nin internet sitesinden APG’lerin takibi rahatlıkla yapılır. APG hizmeti özel olarak, uçak ek hizmetleri kapsamına girmiş olup bunun dışında özel ek hizmet olmamaktadır. Ülkeler arası yapılmış olan ikili anlaşmalar sayesinde kargonun başına gelen kaza, hasar gibi durumlarda tazminat ödemesi yapılmaktadır. Söz edilen gönderiler ile ilgili ihbarnameler, gönderinin gönderilmesinin ertesi günü başlar ve 4 ay ile sınırlanır.

TURPEX

Müşteriler evrak, doküman, hediyelik eşya, uluslararası bedelli-bedelsiz ve geçici ihracat eşyalarını, fuar ve sergilerde tanıtılmak üzere ürün ve yayınları, TURPEX gönderim ile postaya vererek güvenli bir şekilde ve hızlı bir şekilde yurt dışına gönderecekler. TURPEX’ de sorumluluk PTT’ye aittir. Gönderinin başına bir şey gelmesi sonucu sorumlusu PTT olacaktır. Göndermiş olduğunuz kargolarınızın takibini PTT’nin sayfasındaki gönderi takip bölümünden yapabileceğiniz gibi TURPEX gönderilerinde de lojistik hizmet bulunur. TURPEX ile göndereceğiniz kargolarınızın adresinde posta abone kutusu, postrestant adresi bulunuyorsa gönderiniz kabul edilmemektedir. İsteğe bağlı olarak TURPEX gönderileri değer konulmuş olarakta postaya teslim edilir. TURPEX kargolarının başına bir şey geldiği zaman tazminat ödemesi yapılır. Bu gönderiler için haber isteme süresi ise 6 ay ile sınırlandırılmıştır.

TURPEX FİYAT HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Peki Turpex fiyatlarının hesaplanması neye göre yapılıyor? Turpex ile yurtdışı gönderilerin hesaplaması yapılabilmesi için, öncelikle PTT’nin kurumsal internet sitesi üzerinden Ana sayfanın üst kısmında “Gönderi ücretleri kısmına basıldığında karşımıza gelen sayfada TURPEX bölümüne tıklandığında PTT yurtdışı fiyat hesaplamaları için artık sadece bir adım kalıyor.

Gönderinin yapılacağı ülke seçildikten sonra, gönderi koli mi, dokuman mı belirtip boyutlarını ya da ağırlığını yazdığınızda, sistem tarafından otomatik hesaplamalar yapılarak ücretin ne kadar çıkacağını sizlere deraylı bir şekilde sunuyoruz.

Yaklaşık olarak 5 saniye içinde herhangi bir ülkeye PTT yurt dışı kargo hizmetleri alarak göndereceğiniz kargonun fiyatlarını detaylıca öğrenebilirsiniz.

Bunun için en kolay yol ise TURPEX sayfasından “Hesaplama araçlarına” tıklamanız gerekmektedir. İstenilen bilgiler eksiksik bir şekilde girildiği takdirde PTT yurt dışı gönderi hesaplama sonucu bir kaç saniye içerisinde ekranınızda olacaktır. PTT yurt dışı gönderi fiyatlarını öğrendiğinizde kargonuzu PTT şubelerinden birine teslim edebilirsiniz. Bunun için PTT şubelerinden birine teslimatınız sırasında ne kadar ücret ödeyeceğinizi bilerek hazırlıklı bir şekilde gelmiş olursunuz.

PTT ULUSLARARASI GÖNDERİ TAKİPLERİ

PTT uluslararası kargo takibi sayesinde,kargolarınızın takibini çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

PTT uluslararası kargo takibi yapabilmek için öncelikle ihtiyaç duyacağınız şey, kargonuzu PTT’ye teslim ederken size verilmesi gerekmekte olan barkod numarası bir diğer değişle gönderi takip numarasıdır. Bu numara olmadan gönderi takibi yapamamanız sebebiyle, unutulması halinde bile barkod numarasını mutlaka isteyin. Gönderiniz size belirtilen süre içerisinde teslim edilmediği zaman elinizde bulunan barkod numarası ile kargonuzun nerede olduğunu görebilirsiniz.

PTT YURTDIŞI GÖNDERİ FİYATLARI NEYE GÖRE DEĞİŞİR

PTT yurtdışı gönderi fiyat, PTT yurtdışı gönderinin ağırlığı ve hacmine göre belirlenir. Ağır bir gönderinin fiyatı doğal olarak hafif olana göre fazla olacaktır Yine aynı şekilde hacmi daha fazla olan bir PTT yurtdışı gönderi, hacimsel ağırlığı düşük olana göre daha maliyetli olacaktır.

Bu aşamada gereksiz ağırlıktan ve gönderilecek ürüne göre büyük olan paketlerden kaçınmak gerekiyor ki PTT yurtdışı gönderi fiyat daha makul olabilsin.

Öte yandan Postane yurtdışı kargonun gideceği lokasyon da PTT yurtdışı gönderi fiyat üzerinde doğrudan etkilidir. Türkiye’den Almanya’ya gönderilecek bir kargo ile Japonya’ya ya da Avustralya’ya gönderilecek bir kargonun fiyatının aynı olması beklenemez…

PTT YURTDIŞI KARGO KİLO FİYATLARI

Türkiye’nin ihracatına katkı sağlayan ilk 20 ülkenin PTT Yurtdışı Kargo Hizmeti Bedellerini ve teslim sürelerini sizler için bir araya getirdik.

Belirtilen kargo gönderim bedelleri 1 kilogramlık gönderiler için geçerlidir. Kargo ağırlığınız arttıkça gönderim bedelinizde artacaktır.

TURPEX HESAPLAMA SONUÇLARI

Tüm bu bilgiler ışığında gelin Turpex sayfasına gidip Türkiye’nin ticari ilişkilerinin yoğun olduğu ülkelere yapılan gönderinin fiyat hesaplaması sonuçlarına göz atalım:

PTT ALMANYA KARGO

Almanya ülkesine Türkiye’den 1 kilogramlık kargo göndermek isterseniz 91.50 TL bir ücret çıkmaktadır. Almanya’ya göndermiş olduğunuz kargonuzun teslim süresi ortalama 11-14 gün arasında değişmektedir. Ortalama gönderim süresi 7-10 gün arasında değişmektedir.

PTT İNGİLTERE KARGO

İngiltere’ye kargo göndermek istediğiniz zaman 1 kilogram için 127 TL gönderim ücreti ödemeniz gerekmektedir. Almanya’nın kargo ücretine göre biraz pahalı olduğunu görmekteyiz.Ortalama gönderim süresi 7-10 gün arasındadır.

PTT İTALYA KARGO

PTT İtalya kargo ile Türkiye’den İtalya’ya göndermek istediğiniz 1 kilogram ağırlığındaki korgoyu 157.5 TL karşılığı gönderebilirsiniz. Kargo teslim süresi 7-10 gün arasında değişmektedir.

PTT İSPANYA KARGO

Türkiye’nin ihracat yaptığı ülkeler arasında İspanya beşinci sırada yer almaktadır. İspanya’ya gönndermiş olduğunuz kargonuzun ağırlığı 1 kilogram ise ödeyeceğiniz bedel 157.5 TL olacaktır. İspanya ile İtalya’nın gönderim bedelleri aynıdır. Teslim süresi 7-10 gün arasındadır.

PTT IRAK KARGO

Türkiye’nin en çok ihracat gerçekleştirmiş olduğu ülkeler arasında altıncı sırada yer alan Irak’a 1 kilogramlık bir kargoyu 365 TL karşılığında gönderebilirsiniz. Irak’a kargo gönderim bedelinin bu kadar çok olmasının sebebi riskli bölgeler arasında yer almasından ve Irak’a uçak seferlerinin çok fazla yapılamamasından kaynaklanmaktadır. Irak’a göndermiş olduğunuz kargonuzun uçak ile teslimatı yoktur.

PTT AMERİKA KARGO

TURPEX’te yapılan hesaplamaya göre Türkiye’den Amerika’ya gönderilecek olan 1 kilogram ağırlığındaki bir korgonun gönderim ücreti 142 TLdir. Avrupa ülkeleri ile kıyaslanacak olursa Amerika’nın gönderim ücreti ortalama bir fiyattır. Teslimat süresi 10-14 gün arasındadır.

PTT FRANSA KARGO

Fransa’ya gönderilecek bir kargonun ücreti ise 1 kilograma karşılık gelen ücreti 122 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Avrupa ülkelerinin arasında en düşük gönderim ücretine sahip olan ülke Fransa olarak karşımıza çıkıyor.

PTT HOLLANDA KARGO

Türkiye’den Hollanda’ya PTT Kargo ile gönderinizin 1 kilogramlık karşılığı 111.50 TL olarak hesaplanacaktır. Teslimat süresi 7-10 gün arasındadır.

PTT BELÇİKA KARGO

Bilindiği üzere Belçika, çikolataları ile ünlü olan bir ülkedir. Peki Türkiye’den Belçika’ya 1 kilogram ağırlığında bir kargo göndermek isterseniz ne kadarlık bir ücret ödersiniz? Kargonuzun gönderim bedeli 127 TL olarak karşınıza çıkacaktır. Belçika’dan kargo ücretinin düşük olması bu ülkeye yapılacak ihracatın da önünü açabilecek etkenlerden biri olarak kabul ediliyor. Kargo teslimat süresi 6-8 gün arasındadır.

PTT İSRAİL KARGO

Türkiye’den İsrail’e göndereceğiniz 1 kilogramlık kargonuzun ortalama fiyatı 274 TL olarak hesaplanmaktadır. İsrail’e kargo gönderim ücreti diğer ülkelere göre fazladır. İsrail, Irak gibi riskli bölgeler arasında yer almaktadır. İsrail’e ortalama teslim süresi 7-10 gün arasında değişmektedir.

PTT ROMANYA KARGO

Türkiye ihracatının on birinci sırada yer alan ülkesi Romanyadır. PTT Kargo ile Romanya’ya kargo göndermek isterseniz ve kargonuzun ağırlığı 1 kilogram ise ödemeniz gerek kargo bedeli 157.5 TL olarak karşınıza çıkmaktadır. 7-10 gün arasında kargonuzun teslimatı gerçekleşir.

PTT POLONYA KARGO

Polonya kargo ücreti 157.65 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu fiyat 1 kilogram ağırlığındaki bir kargonuz için geçerlidir. Polonya ile Romanya ülkesine kargo gönderim ücretleri aynıdır. 7-9 gün arasında kargonuz teslim edilir.

PTT RUSYA KARGO

Türkiye’nin ihracat yaptığı ülkelerden 13. sırada yer alan Rusya’ya yapacağınız 1 kilogramlık kargo ücreti 274 TL dir. PTT Kargo’nun Rusya’ya yapmış olduğu gönderimler biraz pahalıdır. Teslim süresi 10-19 arasında değişmektedir.

PTT ÇİN KARGO

Türkiye ile Çin arasındaki ticari ilişkiler oldukça gelişmiştir. Bu da PTT Kargoya olan ihtiyacı arttırmaktadır. Türkiye’den Çin’e 1 kilogramlık gönderinin bedeli 218 TL dir. Çin’e göndermiş olduğunuz kargonuzun teslim süresi 10-15 gün arasında değişiyor.

PTT ARAP EMİRLİKLERİ KARGO

Türkiye’nin ihracat listesinde on dördüncü sıra da yer alan BAE’ye göndermek istediğiniz 1 kilogramlık kargo ücreti 122 TL dir.

PTT MISIR KARGO

PTT yurdışı kargo ile Mısır’a göndermek istediğiniz kargo bedeli 1 kilogram için 218 TL olarak hesaplanıyor. PTT gönderim ücretinin 218 TL olması sayesinde Mısır’a yapılacak kargo trafiğinde bir artış bekleniyor. 8-12 gün arasında kargo teslimatınız gerçekleşir.

PTT SUUDİ ARABİSTAN KARGO

Türkiye’nin ihracat listesinde 17. sırada bulunan ülke Suudi Arabistandır. Türkiye’den Suudi Arabistan’a göndermek istediğiniz 1 kilogramlık bir gönderi 187.50 TL den işlem görmektedir. Türkiye ile Suudi Arabistan arasında ki kargo trafiği oldukça yoğundur.10-14 gün arası teslimat süresi vardır.

PTT BULGARİSTAN KARGO

Türkiye’nin en yakın komşularından olan Bulgaristan’a 1 kilogramlık gönderinin ücreti 142 TL olarak hesaplanır. Türkiye’nin ihracat listesinde 18. sırada yer alan ülke Bulgaristandır. Bulgaristan’a uçak ile kargo hizmeti bulunmamaktadır.

PTT İRAN KARGO

PTT İran kargo fiyatı 1 kilogram olan gönderi için 274 TL olarak gerçekleşiyor. PTT İran kargo ücreti bu gönderim ücreti ile ortalama seviyelerde seyrediyor.10-14 gün teslimat süresi bulunur

PTT YUNANİSTAN KARGO

Türkiye’nin ihracat yaptığı ülkeler arasında 20. sırada yer alan Yunanistan’a kargo gönderim ücreti 198 TL olarak karşımıza çıkıyor. Bu gönderim fiyatı 1 kilogramlık gönderiler için geçerlidir. Gönderinizin ağırlığı arttıkça gönderim bedeli de artacaktır. Türkiye ile Yunanistan arası kargo yoğunluğunun ilerleyen zamanlarda artması beklenmektedir. 7-10 gün içinde teslim edilir.

PTT, KARGO TESLİMATI İLE İLGİLİ TERİMLER

Alma Haberli Koli

Kargonuzun karşı tarafa teslim edilmesinden sonra alma haber kartı denilen kartı alıcıya imzatılması ve size iletilmesi işlemidir.

Değer Konulmuş Koli

Kargonuzu sigartalamış gibi düşünebilirsiniz. Kargonuzun başına gelebilcek kaybolma, hasar riskine karşı uygulanan bir hizmettir. Kargonuzun değerini aşmayacak şekilde bir değer belirlersiniz. Değer hizmeti vermekte olan ülkelere kargonuzun gönderimini gerçekleştirebilirsiniz.

Kargo Ödeme Şartlı

Gönderilen kargo içindeki ürün bedelinin kargoyu teslim edildiği anda alıcıdan alınıp göndericiye iletilmesini sağlayan bir hizmettir. Bu hizmette faydanılmak istenirse kargonun ödeme bedeli gönderi üzerine yazılmalıdır. Ödeme şartlı kargolar üzerinde belirtilen ve tahsil edilmesi gereken tutarın alınması sonucu alıcısına teslim edilir. Yurt dışı çıkışlı ve Türkiye varışlı koliler PTT merkezinde teslim edilmektedir.

Ödeme şartlı kargoların alınıp verilmesi için varış ve çıkış ülkeleri arasında bir ön anlaşma yapılması gerekir, bu ek hizmet ile kargo gönderebileceğiniz ülkeler ile limitleri ve para cinsine göre belirlenmektedir.

Ticari Koli Hizmeti

Dolaylı temsil ve basitleştirilmiş usul çerçevesinde değeri 7500 Euro’ya kadar belirlenen e-ticaret ürünleri hiç bir ek ücret talep edilemeden kabul edilmektedir. Gümrük beyanı PTT Şirket’i tarafından gönderilerin yurt dışına çıkışının yapılmasından önce verilmektedir. Müşterilerin talep etmesi durumunda gümrük beyan numarası müşterilere e-posta yolu ile iletilmektedir. Müşteriler bu beyan numarası sayesinde “Vedop “tan vergi geri ödemelerini almaları mümkün olmaktadır.

PTT YURTDIŞI GÖNDERİM ÜCRET HESAPLAMASI NASIL YAPILIR?

PTT sayfasından, koli seçiminizi yapmanız gerekiyor. Koli seçiminizi yaptıktan sonra sizden ülke ve gönderi bilgilerinizin isteneceği bir sayfa gelecektir. Gönderim yapacağınız ülkeyi seçmeniz gerekiyor. Eğer PTT tarafından hizmet verilmeyen bir bölge ise seçenekler arasında olmayacaktır. Ülke seçiminizi yapmanızdan sonra karşınıza yüzey ve uçak seçenekleri çıkacaktır. Yüzey gönderimler kara yolu ve diğer gönderim şekillerini kapsar. Son olarak da kargonuzun ölçülerini yazarak fiyat hesaplaması yapabilirsiniz.

Hem Ekonomik Fiyatlar, Hemde adresinizden alıp Adrese teslim ediyoruz.

Avrupaya Express 1 günde teslimat için bizi Arayınız.   

ÇOK UYGUN FİYATLAR  İLE HEMDE ÇOK DAHA HIZLI 
   
1-2 GÜNDE KARGO GÖNDERMEK İÇİN BİZİ HEMEN ARAYINIZ

0532 377 20 37